November 20, 2017

Transport Marfa

Transport marfa Bucuresti

Întâmpinaţi dificultăţi în găsirea unei dube de transport marfa Bucuresti ? Firmele concurente v-au oferit preţuri exagerate? Nu-i nici o problemă, firma noastra vă stă la dispoziţie NON STOP cu servicii complete pentru a realiza transport marfa Bucuresti. Fie că aveţi nevoie de transport mobilă cu duba de 3.5 tone sau transport marfa Bucuresti cu camionul de 7.5 tone, S.C David Trans Relocation S.R.L vă ajută cu cea mai mare placere. Preţurile practicate în Bucuresti, cu duba de 3.5 tone, încep de la 100 de lei. Camioanele de 7,5 tone au 40 de metri cubi volum util şi suportă greutăţi de pană la 4 tone de marfă. Preţul pentru un camion de 7.5 tone pleacă de la 250 de lei. Când transport marfa Bucuresti vă depăşeşte şi aveţi nevoie de oameni pentru gestionat marfa, vă punem la dispoziţe personal bine pregătit. Preţul pentru un om începe de la 40 de lei şi creşte în funcţie de greutatea transportului de marfă. În partea dreaptă a site-ului aveţi la dispoziţie formularul de cerere în care ne puteţi scrie mai detaliat despre ce aveti de transportat. Vă răspundem pe mail in maxim 10 minute. Vă stăm la dispoziție si telefonic la 0768.855.885

Servicii Transport Marfa Bucuresti

Suntem pregătiţi pentru orice transport. Întâi se protejează cu folie pentru evitarea prafului şi a zgârieturilor. După aceea se imobilizează cu chingi şi sfori să nu-i permită mişcare pe parcursul transportului. Se va conduce prudent şi încet pe tronsoanle de drum cu gropi şi denivelări.

În preţ transport marfa Bucuresti este inclus şi montaj-demontaj mobilier?

R. Am evoluat astfel încât să acoperim toate nevoile clientului. Dacă, spre exemplu, într-un transport marfa Bucuresti ieftin, obiectul este foarte mare şi nu încape în maşină, firma noastră se va ocupa de montaj-demontaj în vederea efectuării transportului, bineînţeles contracost. La mutări firme oferim gratuit serviciile de motaj.

Sunt foarte multe firme cu preţ transport marfa Bucuresti acceptabil. De ce să vă aleg pe voi?

R. Răspunsul este simplu. Dacă vreţi profesionalism, rapiditate, seriozitate şi preţ mic, nu aveţi decât o singură alternativă: firma de servicii transport marfa Bucuresti ieftin S.C David Trans Relocation S.R.L

Oriunde si oricand in lume prin serviciul transport marfa international

Datorita personalului bine calificat, cu zeci de ani de experienta in domeniu, bun cunoscator al marilor lanturilor de magazine dar si al diverselor locatii din Bucuresti, din tara si de oriunde in lume, transportsigur.ro este garantia ca marfurile tale vor ajunge in siguranta si in cel mai scurt timp posibil, la destinatie. Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

In ceea ce priveste serviciul transport marfa international, prin parteneriatele noastre la nivel mondial ai acces cu usurinta la rute si servicii de transport marfa pentru orice destinatie din lume. Transport-Relocari.ro deschide noi orizonturi afacerii tale.

Solutii tehnologice inovatoare adaptate serviciului de transport marfa

Si pentru ca ne dorim sa-ti aisguram servicii de top adaptate nevoilor actuale in materie de tehnologie si dotari, toate autoutilitarele, autocamioanele si camioanele pe care transport-relocari.ro le pune la dispozitie sunt accesorizate cu sisteme GPS si de comunicatii mobile, ceea ce permite o monitorizare continua pe toata durata transportului.  Altfel spus, alaturi de noi vei stii in orice moment in ce stadiu se afla transportul tau. Mai mult decat atat, transportam orice tip de marfa, indiferent de dimensiune ori greutate.