November 20, 2017

Transport Mobila

Transport Mobila

Servicii transport mobila in Bucuresti. La cel mai accesibil pret, relocari de la 150 lei in Bucuresti cu personal calificat in mutari mobilier, dotati cu folie bule. folie strech. cutii carton, saci,scochi,etc. Echipe contin cate 1 tamplar de meserie pentru demontarea- montarea mobilierului la cerere, dotat cu toate ustensilele nevoiase. Dispunem de o gama larga de autoutilitare pentru transport mobila in toate colturile din Bucuresti: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.

Pentru ca opertaiunea de transport mobila si bagaje sa fie cat mai usoara pentru dumneavoastra si familie va punem la dispozitie urmatoarele servicii :

  • Materiale impachetat ( cutii, saci, folie bule )
  • Impachetare bagaje
  • Demontare mobila.
  • Impachetare mobila.
  • Manipulare profesionista incarcare.
  • Transport mobila si bagaje
  • Manipulare profesionista descarcare.
  • Montare mobila
  • Asezare pe pozitie mobilier.
  • Despachetare bagaje.

Transport mobilă internaţional

Transpor mobila internaţional este o acţiune ce presupune incredere, punctualitate, seriozitate şi de aceea necesită ceva timp de gândire din partea dvs. Nu vă hotărâţi până nu ne auziţi oferta. Luaţi legătura cu noi prin telefon sau mail folosind formularul din dreapta paginii. La transport mobila internaţional percepem un tarif de 1.3 ron/km unde se adaugă taxele de drum. De reţinut că preţul final reiese din tariful aplicat pe distanta drumului calculat dus-întors plus taxele de drum (ex: dacă aveţi mobilă de transportat de la Bucuresti la Viena, preţul final este de 1060km x 2 x 1.3 = 2756 ron, la care se mai adugă taxele de drum, aproximativ 100 de lei). Acceptăm transporturi internaţionale după stabilirea tuturor termenilor şi condiţiilor. Percepem un avans de 50% la semnarea contractului.

Pret avantajos la transport mobila

Odata cu solicitarea pentru serviciul de transport mobila un reprezentant al firmei va lua in considerare toate aspectele lucrari pentru a stabili un pret cat mai corect. Daca este necesara o analiza mai amanuntita, acest lucru nefiind facil prin telefon, vom programa estimare la locatie in functie de disponibilitatea dumneavoastra.

Expertul nostru impreuna cu dumneavoastra va intocmi un inventar al mobilierului si a bunurilor pentru a alege solutia potrivita. Serviciul se realizeaza pe baza de contract verbal sau scris, cu emitere de factura fiscala, respectiv chitanta.

Solutii personalizate la transport marfa

Dispunem de o gama variata de autoutilitare pentru transport marfa noi va puteam garanta solutia cea mai potrivita pentru dumneavoastra. In functie de inventarul ce trebuie transportat putem alege din varietatea de autoutilitare cu capacitati volumice si greutati maxime admise diferite aceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Oferim serviciul de transport marfa atat local, national cat si international. Noi asigurandu-va efectivele prin contract, la randul nostru fiind asigurati prin polita de asigurare a transportatorului – CMR. Astfel oferim servicii sigure la orice transport efectuat de catre soferii nostri cu experienta.