Serviciil complete de ambalare, mutare si livrare.

Nu este un secret faptul că mutarea unei întregi gospodării este stresantă, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să vă eliberati de stresul privind relocarea. Cu o rată de recomandare foarte mare din partea clienților care ne trimit la diferiti prieteni și familie pentru următoarea mutare, puteți avea încredere în Compania noastre de mutari. Oferim o mare varietate de mutări locale, inclusiv apartamente, case si vile, cămine, sedii ale firmelor și multe altele ! Membrii echipei noastre sunt instruiți să vă protejeze bunurile și locuința Dvs. - toate piesele de mobilier sunt ambalate și învelite, asigurându-vă că obiectele și locuința Dvs. nu sunt deteriorate la sfârșitul mutării.

Transport-relocari.ro

Ce trebuie sa stiti atunci cand alegeti o companie de mutari !

Alegerea unei companii de mutare în care sa ai încredere ca obiectele tale vor fi in siguranta poate fi dificilă, iar noi înțelegem asta. Suntem o companie de mutari care înțelege ceea ce inseamna mutările și suntem experți în adaptarea serviciilor noastre pentru a face față relocărilor noi și provocatoare. Indiferent de locația în care vă aflati, stim de ce este nevoie pentru ca orice mutare să aibă succes. Te gândești să te muti ? Poate părea rentabil să va ocupati de unul singur, dar odată adăugate toate costurile tipice pentru mutare, alegerea de a angaja o companie de mutare poate fi de fapt alegerea mai inteligentă.

Transport-relocari.ro

Mutări profesionale și servicii de Mutari de birouri !

Doresti sa muti sediul firmei tale ? Compania noastra face ca mutarea birourilor și livrărea acestora sa fie simple și accesibile. Echipa noastra va oferă mutări la prețuri accesibile, mutări profesionale și fiabile de mobilier de birou. Avem măsurile necesare și capacitatea de a face fata cu succes mutărilor de mobilier de birou. Personalul nostru in mutari de mobilier de birou sunt bine experimentați și instruiți pentru a face față provocărilor asociate cu mutarea birourilor.

Transport-relocari.ro

Mutari mobilier si relocarea businessului.

Compania noastra face ca mutarea birourile și relocarea afacerii să fie simpla și accesibila. Mutăm bunurile oamenilor în întreaga tara. Cu un personal prietenos, eficient și profesional, mutările de mobilă al birourilor si relocarea la domiciliu sau noul sediu al biroului, împreună cu ambalarea și depozitarea va scapa de orice grija si stres, la cele mai accesibile preturi. Mutările oferite de catre noi sunt specializate în mai multe domenii precum : mutari de piane, mese de biliard, piscină, mobilier de gradina si plane voluminoase, în timp ce transportul animalelor de companie și al vehiculelor pot fi, de asemenea, aranjate in prealabil.

Transport-relocari.ro

Asigurarea tuturor mutarilor care ai nevoie.

Compania noastra de mutari mobilă oferă servicii fiabile și prompte pentru mutare în mai multe domenii precum : Mutări de pian, Mutări de birou, Livrare de mobilier, Ambalare si depozitare in cutii de carton noi, Asigurarea tuturor obiectelor de mobilier si a marfurilor transportate. Oferim asigurare de tranzit prin reprezentantul nostru autorizat. Cu cât sunteți mai organizati, cu atât sunt mai eficienți profesioniștii noștri ce vor avea mobilierul și bunurile de uz casnic livrate și poziționate în casa sau la biroul Dvs.

Transport-relocari.ro

Materiale de ambalaj pentru mutari

Pentru mutarea pe care doresti sa o faci folosim materiale de ambalaj precum : Cutiile standard noi și folosite, Banda de ambalare, Hârtie de ambalare, Folie cu bule, Protectoare pentru saltele, invelitori speciale pentru pian. Folosim cutii mai mari pentru articolele mai voluminoase, cum ar fi ghivece și tigăi. Echipa noastră de experți selecționată de profesioniști pentru mutarea mobilei este printre cei mai bine pregătiți și mai experimentați oameni in mutarea de mobilă. Când vă mutați casa, veți avea liniște sufletească știind că sunteți în mâini sigure cu experții de încredere pentru mutarea intregului mobilier.

Transport-relocari.ro

Mutari si relocari pian

Fiecare casă este diferită, la fel și fiecare obiect sau mobilier al acesteia, de aceea fie că este vorba de pianul vertical al familiei Dvs. sau de un pian de concerte grandioase, avem abilitățile și echipamentele necesare pentru a-l duce în siguranță până unde trebuie mutat si transportat. Cea mai bună modalitate de a ști cu exactitate costurile unei mutari este să obțineți o evaluare la domiciliu. Dacă aveți unul dintre aceste piane, mișcarea nu va fi cu siguranță ușoară, deoarece este un instrument mare, greu, care va necesita relocarea mult ai solicitanta, insa compania noastra este pregatita si are experienta in mutarea pianelor de mici sau mari dimensiuni.

Transport-relocari.ro

Relocari si mutari mobilier si articole fragile.

Când profesioniștii noștri demontează / reasamblează mobilierul Dvs., aveți liniște sufletească știind că un expert este la locul de muncă. Nu mai sunt șuruburi pierdute sau picioare sau parti din mobilier zgariate. Indiferent dacă tablourile de pe pereții tăi valorează sau nu bani, înțelegem valoarea sentimentală și le vom înfășura, ambala și transporta în siguranță la noua casă. De la statui de bronz la sticlă suflată manual și tot ce se află între ele, avem soluții sigure de mutare pentru a o ajunge acolo în siguranță. Serviciul nostru de frânghii și scripete este o soluție ideală pentru ridicarea articolelor care nu vor urca pe scări.

Transport-relocari.ro

Transport asigurat pentru fiecare mutare.

Flota noastră completă de camioane, autoutilitare și utilitare special destinate mutarilor, ne permite să ne asigurăm că aveți vehiculul de dimensiuni potrivite pentru mutarea casei dvs. Discutați astăzi cu unul dintre specialiștii noștri de la mobilă pentru a afla ce camion de dimensiuni se va potrivi cel mai bine. Înțelegem că fiecare mutare este unică. Acesta este motivul pentru care ne luăm timpul necesar pentru a înțelege cerințele Dvs. și apoi personalizăm o soluție de mutare a mobilierului special pentru dumneavoastră. Sunați-ne azi pentru a discuta mutarea viitoare cu unul dintre consultanții noștri.

Transport-relocari.ro