Serviciil complete de ambalare, mutare si livrare.

Nu este un secret faptul c─â mutarea unei ├«ntregi gospod─ârii este stresant─â, iar noi suntem aici pentru a v─â ajuta s─â v─â eliberati de stresul privind relocarea. Cu o rat─â de recomandare foarte mare din partea clien╚Ťilor care ne trimit la diferiti prieteni ╚Öi familie pentru urm─âtoarea mutare, pute╚Ťi avea ├«ncredere ├«n Compania noastre de mutari. Oferim o mare varietate de mut─âri locale, inclusiv apartamente, case si vile, c─âmine, sedii ale firmelor ╚Öi multe altele ! Membrii echipei noastre sunt instrui╚Ťi s─â v─â protejeze bunurile ╚Öi locuin╚Ťa Dvs. - toate piesele de mobilier sunt ambalate ╚Öi ├«nvelite, asigur├óndu-v─â c─â obiectele ╚Öi locuin╚Ťa Dvs. nu sunt deteriorate la sf├ór╚Öitul mut─ârii.

Transport-relocari.ro

Ce trebuie sa stiti atunci cand alegeti o companie de mutari !

Alegerea unei companii de mutare ├«n care sa ai ├«ncredere ca obiectele tale vor fi in siguranta poate fi dificil─â, iar noi ├«n╚Ťelegem asta. Suntem o companie de mutari care ├«n╚Ťelege ceea ce inseamna mut─ârile ╚Öi suntem exper╚Ťi ├«n adaptarea serviciilor noastre pentru a face fa╚Ť─â reloc─ârilor noi ╚Öi provocatoare. Indiferent de loca╚Ťia ├«n care v─â aflati, stim de ce este nevoie pentru ca orice mutare s─â aib─â succes. Te g├ónde╚Öti s─â te muti ? Poate p─ârea rentabil s─â va ocupati de unul singur, dar odat─â ad─âugate toate costurile tipice pentru mutare, alegerea de a angaja o companie de mutare poate fi de fapt alegerea mai inteligent─â.

Transport-relocari.ro

Mutări profesionale și servicii de Mutari de birouri !

Doresti sa muti sediul firmei tale ? Compania noastra face ca mutarea birourilor ╚Öi livr─ârea acestora sa fie simple ╚Öi accesibile. Echipa noastra va ofer─â mut─âri la pre╚Ťuri accesibile, mut─âri profesionale ╚Öi fiabile de mobilier de birou. Avem m─âsurile necesare ╚Öi capacitatea de a face fata cu succes mut─ârilor de mobilier de birou. Personalul nostru in mutari de mobilier de birou sunt bine experimenta╚Ťi ╚Öi instrui╚Ťi pentru a face fa╚Ť─â provoc─ârilor asociate cu mutarea birourilor.

Transport-relocari.ro

Mutari mobilier si relocarea businessului.

Compania noastra face ca mutarea birourile și relocarea afacerii să fie simpla și accesibila. Mutăm bunurile oamenilor în întreaga tara. Cu un personal prietenos, eficient și profesional, mutările de mobilă al birourilor si relocarea la domiciliu sau noul sediu al biroului, împreună cu ambalarea și depozitarea va scapa de orice grija si stres, la cele mai accesibile preturi. Mutările oferite de catre noi sunt specializate în mai multe domenii precum : mutari de piane, mese de biliard, piscină, mobilier de gradina si plane voluminoase, în timp ce transportul animalelor de companie și al vehiculelor pot fi, de asemenea, aranjate in prealabil.

Transport-relocari.ro

Asigurarea tuturor mutarilor care ai nevoie.

Compania noastra de mutari mobil─â ofer─â servicii fiabile ╚Öi prompte pentru mutare ├«n mai multe domenii precum : Mut─âri de pian, Mut─âri de birou, Livrare de mobilier, Ambalare si depozitare in cutii de carton noi, Asigurarea tuturor obiectelor de mobilier si a marfurilor transportate. Oferim asigurare de tranzit prin reprezentantul nostru autorizat. Cu c├ót sunte╚Ťi mai organizati, cu at├ót sunt mai eficien╚Ťi profesioni╚Ötii no╚Ötri ce vor avea mobilierul ╚Öi bunurile de uz casnic livrate ╚Öi pozi╚Ťionate ├«n casa sau la biroul Dvs.

Transport-relocari.ro

Materiale de ambalaj pentru mutari

Pentru mutarea pe care doresti sa o faci folosim materiale de ambalaj precum : Cutiile standard noi ╚Öi folosite, Banda de ambalare, H├órtie de ambalare, Folie cu bule, Protectoare pentru saltele, invelitori speciale pentru pian. Folosim cutii mai mari pentru articolele mai voluminoase, cum ar fi ghivece ╚Öi tig─âi. Echipa noastr─â de exper╚Ťi selec╚Ťionat─â de profesioni╚Öti pentru mutarea mobilei este printre cei mai bine preg─âti╚Ťi ╚Öi mai experimenta╚Ťi oameni in mutarea de mobil─â. C├ónd v─â muta╚Ťi casa, ve╚Ťi avea lini╚Öte sufleteasc─â ╚Ötiind c─â sunte╚Ťi ├«n m├óini sigure cu exper╚Ťii de ├«ncredere pentru mutarea intregului mobilier.

Transport-relocari.ro

Mutari si relocari pian

Fiecare cas─â este diferit─â, la fel ╚Öi fiecare obiect sau mobilier al acesteia, de aceea fie c─â este vorba de pianul vertical al familiei Dvs. sau de un pian de concerte grandioase, avem abilit─â╚Ťile ╚Öi echipamentele necesare pentru a-l duce ├«n siguran╚Ť─â p├ón─â unde trebuie mutat si transportat. Cea mai bun─â modalitate de a ╚Öti cu exactitate costurile unei mutari este s─â ob╚Ťine╚Ťi o evaluare la domiciliu. Dac─â ave╚Ťi unul dintre aceste piane, mi╚Öcarea nu va fi cu siguran╚Ť─â u╚Öoar─â, deoarece este un instrument mare, greu, care va necesita relocarea mult ai solicitanta, insa compania noastra este pregatita si are experienta in mutarea pianelor de mici sau mari dimensiuni.

Transport-relocari.ro

Relocari si mutari mobilier si articole fragile.

C├ónd profesioni╚Ötii no╚Ötri demonteaz─â / reasambleaz─â mobilierul Dvs., ave╚Ťi lini╚Öte sufleteasc─â ╚Ötiind c─â un expert este la locul de munc─â. Nu mai sunt ╚Öuruburi pierdute sau picioare sau parti din mobilier zgariate. Indiferent dac─â tablourile de pe pere╚Ťii t─âi valoreaz─â sau nu bani, ├«n╚Ťelegem valoarea sentimental─â ╚Öi le vom ├«nf─â╚Öura, ambala ╚Öi transporta ├«n siguran╚Ť─â la noua cas─â. De la statui de bronz la sticl─â suflat─â manual ╚Öi tot ce se afl─â ├«ntre ele, avem solu╚Ťii sigure de mutare pentru a o ajunge acolo ├«n siguran╚Ť─â. Serviciul nostru de fr├ónghii ╚Öi scripete este o solu╚Ťie ideal─â pentru ridicarea articolelor care nu vor urca pe sc─âri.

Transport-relocari.ro

Transport asigurat pentru fiecare mutare.

Flota noastr─â complet─â de camioane, autoutilitare ╚Öi utilitare special destinate mutarilor, ne permite s─â ne asigur─âm c─â ave╚Ťi vehiculul de dimensiuni potrivite pentru mutarea casei dvs. Discuta╚Ťi ast─âzi cu unul dintre speciali╚Ötii no╚Ötri de la mobil─â pentru a afla ce camion de dimensiuni se va potrivi cel mai bine. ├Än╚Ťelegem c─â fiecare mutare este unic─â. Acesta este motivul pentru care ne lu─âm timpul necesar pentru a ├«n╚Ťelege cerin╚Ťele Dvs. ╚Öi apoi personaliz─âm o solu╚Ťie de mutare a mobilierului special pentru dumneavoastr─â. Suna╚Ťi-ne azi pentru a discuta mutarea viitoare cu unul dintre consultan╚Ťii no╚Ötri.

Transport-relocari.ro